Logo deteylinger.nl
In Warmond kunnen klanten tegelijkertijd terecht bij de bakker én slager. | Foto: pr.
In Warmond kunnen klanten tegelijkertijd terecht bij de bakker én slager. | Foto: pr. (Foto: pr.)

Bakker en slager bundelen krachten in de Dorpsstraat

Warmond n "Binnenkort kunt u uw vertrouwde brood bij Bakker Oosthout en een dat eerlijke stukje vlees bij Slagerij Bakker verkrijgen op één adres, namelijk Dorpsstraat 13." Bakker Ron van der Zalm en slager Kasper Bakker zijn enthousiast over hun nieuwe samenwerking, waardoor de bakker en slager voor Warmond blijven behouden.

“Met liefde voor brood” is Ron van der Zalm bijna vijf jaar geleden de uitdaging aangegaan om een bakkerswinkel over te nemen van bakker Ammerlaan, gelegen op het Oosthoutplein in Voorhout. Bij Voorhouters is het filiaal beter bekend als Bakker Oosthout, en nu komt er een tweede bij: Bakker Oosthout, locatie Warmond.

Ron begon zijn carrière op zijn vijfdde als broodbakker en daarna werd hij filiaalmanager. "En nu ben ik dus een enthousiaste ondernemer die bekend staat om zijn heerlijke gevulde koeken!", lacht hij. Afgelopen zomer kreeg Ron het aanbod om de bakkerswinkel van Warmond over te nemen, een mooie grote winkel waar de plannen al klaarlagen om een samenwerking met Slagerij Bakker aan te gaan.

“Met liefde voor vlees” is Kasper Bakker zes jaar geleden eigenaar geworden van Slagerij Bakker in Warmond. Kasper is de zoon van Siem, die van zijn slagerij in IJmuiden een waar begrip heeft gemaakt. Kasper heeft jarenlange ervaring opgedaan bij zijn vader en heeft zich nu gespecialiseerd in de verkoop van vlees, voornamelijk van dieren die een goed en gezond leven hebben gehad. Kasper: "Het grootste gedeelte van het assortiment is antibioticavrij, een eerlijk stukje vlees dus!"

Met liefde voor brood en vlees

Ron en Kasper hebben gezamenlijk gezocht naar mogelijkheden om samen het bestaande pand te delen. Het zou toch zonde zijn wanneer de enige bakker uit Warmond zou verdwijnen? Afgelopen weken is er al hard gewerkt aan een nieuwe inrichting, vertellen ze. "Binnenkort kunt u uw vertrouwde brood bij Bakker Oosthout en een dat eerlijke stukje vlees bij Slagerij Bakker verkrijgen op één adres, namelijk Dorpsstraat 13, in Warmond. We zien uit naar een gezellige samenwerking en hopen u snel te zien in onze winkels!"

Meer berichten