Logo deteylinger.nl
Foto:
Teylingen

Ook collecteren voor Alzheimer?

Teylingen • De jaarlijkse collecteweek, van 2 tot en met 7 november, is ontzettend belangrijk voor het werk van Alzheimer Nederland. Vrijwillige collectanten halen dan geld op voor een toekomst met minder dementie en betere ondersteuning van mensen met dementie en mantelzorgers. Juist in deze tijd wordt pijnlijk duidelijk hóe nuttig het werk van Alzheimer Nederland is. De groep mensen met dementie groeit snel en is erg kwetsbaar. Gelukkig willen ook steeds meer mensen bijdragen.

De collecte gaat met zijn tijd mee: doneren kan ook via iDEAL-QR en ook via Whatsapp. Alle collectebussen van Alzheimer Nederland zijn voorzien van een iDEAL QR-code. Dit maakt mogelijk dat mensen met hun mobiele telefoon geld kunnen geven; een goed alternatief voor als er geen kleingeld in huis is. Collectanten worden dit jaar ook in staat gesteld om via Whatsapp te collecteren. Vanuit huis. Als collectant kun je dus hoe dan ook een belangrijke bijdrage leveren.

Ook als collectant met collectebus een steentje bijdragen? Of wilt meewerken door vanuit huis bekenden een app te sturen? Kijk op www.alzheimer-nederland.nl/collecteren voor meer informatie. Of neem contact op met: Bart de Jong 0252-215483, bart.de.jong@wxs.nl of Ron Goertz 06-50212020, ron.goertz@gmail.com, organisatoren van de collecte in Sassenheim.

Meer berichten