Logo deteylinger.nl
Vanwege de ruime opstelling maar een blik op een klein orkest…..
Vanwege de ruime opstelling maar een blik op een klein orkest….. (Foto: pr.)
Warmond

Harmonie St. Matthias brengt donateurs een muzikale groet

  Verenigingen

Warmond • Om haar trouwe donateurs een hart onder de riem te steken heeft de afdeling harmonie “LEEF” van Andre Hazes opgenomen op maandag 4 oktober. De harmonie is nog springlevend, aangevuld met zes kanjers van jeugdleden en ondanks de corona-uitbraak repeteren ze door; digitaal, buiten of in het Trefpunt met een streng protocol en anderhalve meter uit elkaar.

“Wij hopen dat dit gebaar gewaardeerd wordt en onze donateurs St. Matthias blijven steunen, ook het komende jaar.” Dit vertellen Edith Vooren en Meriam Beljon namens de harmonie aan het einde van deze opname, die te beluisteren is op de site van St.Matthias en op youtube. Er is immers in 2020 geen enkele toneeluitvoering of harmonie-concert geweest en eind oktober worden de donateurskaarten toegestuurd en gevraagd om de jaarlijkse bijdrage overmaken.

Ondanks alles blijven plannen maken voor een Play-In op 12 december, een concert met jurering in maart, mogelijk met medewerking van de afdeling toneel en een buitenconcert in juni 2021. 

Meer berichten